Gelaatsverzorging

Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met producten van Bernard Cassière.


Bernard Cassière is een creatief & modern Frans cosmeticamerk.
Met zijn complete series voor gelaat & lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Elk ingrediënt is geselecteerd vanwege zijn voordelen voor de huid. 

 

Basis gelaatsverzorging (60') – € 55

Een volledige verzorging aangepast aan uw huidtype.

 

EE Detox behandeling op basis van bloedsinaasappel (60') – € 64

Gedurende 60 minuten wisselen we manuele technieken en massage af met een Gua-Sha van kwartskristal om de teint te doen stralen, de huid weer te laten ademen en haar te beschermen. Deze behandeling is ook een gelegenheid om een diepe ontspanning te ervaren en zijn of haar energieën opnieuw in evenwicht te brengen. 

Geschikt voor alle huidtypes, maar zeker voor een doffe huid zonder uitstraling.

Vermoeide huid, verstikt door dode cellen en toxines.

 

Muesli (droge huid/gevoelige huid) (60')- €68

Een professionele behandeling die speciaal ontwikkeld werd om de gevoelige, droge huid intens te voeden en opnieuw comfortabel te laten aanvoelen. Eén uur lang wordt de kwetsbare huid in alle zachtheid verwend.

Onze huid zit vol 'goede bacteriën' die bijdragen aan haar metabolisme, haar bescherming en haar goede werking. We noemen ze microbiomen. Wanneer de goed georganiseerde synergie tussen die bacteriën en de huid echter verstoord wordt, kan de huid uitdrogen of ongemakkelijk aanvoelen.

Bernard Cassière liet zich voor deze verzorging inspireren door skinfood en mueslirecepten. Het merk combineert de voordelen van zijn mueslicomplex [biologische haver + probiotica] om zelfs de meest uitgedroogde huid te voeden en weer comfortabel te laten aanvoelen. 

Geschikt voor de droge en gevoelige huid, ter preventie of behandeling. Vraag raad aan uw schoonheidsspecialist.

 

Bamboe – Aloë vera (75') – € 72

De natuurlijke extracten van bamboe en biologische aloë vera en de hydraterende werkzame stoffen in onze producten bevatten belangrijke vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid doen stralen. 

Voor de gedeshydrateerde huid die voeding, soepelheid en stevigheid mist.

 

Tienerverzorging met citroen (40') – € 35

Een SUPER-REINIGENDE behandeling !
Verzorging voor de gemengde en vette huid met pepermunt, rozemarijn en salie richt zich op het verbeteren van de 3 meest voorkomende problemen voor dit type huid: overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.

 

Jardin aromatique (45') - € 45

Een express reinigende en zuiverende behandeling van 30 minuten voor een gladdere, zuiverdere huid en een frisse teint.

Deze behandeling is snel en effectief, met name dankzij een grondige dubbele reiniging en een superabsorberend masker. Het is perfect als onderdeel van een kuurprogramma of als regelmatig onderhoud voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden, overtollig talg of verwijde poriën.

Het is een essentieel verzorging voor het verbeteren van het uiterlijk van de huid en het herstellen van een egale teint.

Aanbevolen voor de gemengde tot vette huid en/of de huid met onzuiverheden.

Voor de preventie en behandeling van acne bij volwassenen.

 

Antistress behandeling met chocolade (60') – € 65

Gun uzelf een weldadige ontsnapping aan de alledaagse stress met deze heerlijke chocoladebehandeling van Bernard Cassière.
Een expresbehandeling met cacaoboter en etherische oliën van sinaasappel, een heerlijke chocolade fondue en een nectar met extracten van vanille en cacao.
De cacaoboter verrijkt met essentiële oliën van sinaasappel voedt en tonifieert de huid. De chocoladefondue beschermt en heeft een anti-radicalaire en anti-oxydante werking. De nectar van cacao verrijkt met vanille-olie werkt beschermend, dynamiseert en hydrateert uw huid.

 

Yuzu (75') - €78

De Yuzu is een citrusvrucht uit het Verre Oosten. De grootste producent én ook de grootste consument is Japan. Yuzu's zouden een combinatie zijn van twee soorten citrusvruchten. Ze stimuleren de celvernieuwing en verminderen zichtbaar oneffenheden, waardoor de vrucht een geliefd ingrediënt is in heel wat huidverzorgingsproducten. 

Voor de oneffen huid met pigmentvlekken en om de huid een boost geven.

 

Spirulina (90') – € 78

Een professionele behandeling die u uw leeftijd elke dag opnieuw laat omarmen.

De 6 doelgerichte stappen egaliseren de huid, maken ze strakker en laten u er opnieuw jonger uitzien.

Geschikt voor alle huidtypes, ter preventie of behandeling. Vraag raad aan uw schoonheidsspecialist.

- Brengt de natuurlijke schoonheid naar boven en vergroot het zelfvertrouwen​

- Beschermt de huid tegen interne en externe verouderingsfactoren

- Maakt de huid opnieuw gladder en strakker​

- Levert de cellen essentiële voedingsstoffen

 

ETERN-I-T anti-rimpel Diamantbehandeling (90') – € 95

Deze behandeling werd speciaal ontwikkeld door de meest ervaren formuleerders van Bernard Cassières onderzoeksteam. Als echte juweliers hebben ze deze formules grondig onder de loep genomen. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien en enkel de meest doeltreffende, innovatieve en beste ingrediënten werden gebruikt...De lijn werd met de grootste zorg samengesteld, als een echte edelsteen. De producten werden verrijkt met diamantpoeder en een extract van witte parel*, voor een gezonde huid die straalt.  

- Lift de huid, maakt ze strakker en gladder en herstelt ze

- Vermindert rimpels, fijne lijntjes en vlekken

- Maakt de huid opnieuw strakker

- Hydrateert en voedt

De behandeling focust op uw gezicht, decolleté en armen om zo alle zones die uw leeftijd verraden te verzorgen. Er is ook een massage met massageparels. De massage werkt doelgericht in op rimpels en laat uw huidweefsel maximaal ontspannen, zodat uw huid strakker aanvoelt en rimpels worden verhuld.

 

Men (60') – € 60

Een verzorging op maat voor mannen. Het geavanceerd onderzoek van Sothys heeft vulkaansteen geselecteerd vanwege zijn rijkdom aan magnesium om de mannenhuid een boost te geven en te ontgiften.

 

Hydrabrasiebehandeling (60') – € 78

Algemeen geldt dat een goede verzorging van de huid gepaard gaat met het regelmatig verwijderen van dode huidcellen. Dit kan elke persoon zelf met een peeling of scrub, maar exfoliatie wordt ook aangeraden om specifieke huidcondities aan te pakken.
De voordelen zijn groot, de resultaten fantastisch!
Onzuivere huid – vale huid – anti-ageing – zwarte punten – deshydratatie – pigmentvlekken – lijntjes en rimpels – verstopte poriën – zonbeschadigde huid.

 

Oogcontour patch (15') – € 12

De Korenbloem in onze producten wordt geteeld en geplukt in de tuinen van Sothys in Auriac en vervolgens verwerkt in ons eigen onderzoekslaboratorium. De plant is ideaal om de huid rond de ogen glad te strijken, zodat uw blik opnieuw fris oogt.

Beginnende of duidelijke rimpels en fijne lijntjes. Donkere en hardnekkige wallen onder de ogen. Vermoeide ogen, donkere kringen.