• Welkom bij Esthetiek Kim! Ben je op zoek naar een geschenkje of iets om jezelf mee te verwennen? Ik help je graag op weg ...

Gelaatsverzorging

Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met producten van Bernard Cassière.


Bernard Cassière is een creatief & modern Frans cosmeticamerk.
Met zijn complete series voor gelaat & lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Elk ingrediënt is geselecteerd vanwege zijn voordelen voor de huid. 

 

Basis gelaatsverzorging (60') – € 50

Een volledige verzorging aangepast aan uw huidtype.

 

EE Detox behandeling op basis van bloedsinaasappel (60') – € 55

Een energie gevende en ontgiftende kuur in 4 fases!
Stimuleer uw huid met deze energie gevende DETOX behandeling samengesteld op basis van een cocktail van citrusvruchten (Extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn) ! Bloedsinaasappel werd gekozen als belangrijkste ingrediënt om vale teinten te stimuleren en te vitaliseren en de huid te hydrateren en te voeden.

 

Muesli (droge huid/gevoelige huid) (60')- €65

Twee personaliseerbare verzorgingen, één specifiek voor het kalmeren van gevoelige huiden, één specifiek voor het intens voeden van droge huiden. Producten zijn haverextracten om te kalmeren, probiotica om het evenwicht te herstellen en honing met zijn super beschermende krachten.

 

Bamboe – Aloë vera (75') – € 67

De oplossing van Bernard Cassière voor de huid die nood heeft aan hydratatie, soepelheid en stevigheid. Dankzij het complex Bamboe-Aloë Vera is de huid gevoed en gehydrateerd.

 

Tienerverzorging met citroen (40') – € 35

Een SUPER-REINIGENDE behandeling !
Verzorging voor de gemengde en vette huid met munt en citroen richt zich op het verbeteren van de 3 meest voorkomende problemen voor dit type huid: overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.

 

Antistress behandeling met chocolade (60') – € 60

Gun uzelf een weldadige ontsnapping aan de alledaagse stress met deze heerlijke chocoladebehandeling van Bernard Cassière.
Een expresbehandeling met cacaoboter en etherische oliën van sinaasappel, een heerlijke chocolade fondue en een nectar met extracten van vanille en cacao.
De cacaoboter verrijkt met essentiële oliën van sinaasappel voedt en tonifieert de huid. De chocoladefondue beschermt en heeft een anti-radicalaire en anti-oxydante werking. De nectar van cacao verrijkt met vanille-olie werkt beschermend, dynamiseert en hydrateert uw huid.

 

Yuzu (75') - €75

Verzorging voor huiden met oneffenheden, vale huiden en pigmentvlekken.

 

Spirulina (90') – € 75

Beschermen van de huid tegen interne en externe factore van huidveroudering, voor een gladdere en stevigere huid, voeden van de cellen en  beschermen van de huid tegen kunstmatige stralingen van onze schermen(blauw licht)

 

ETERN-I-T anti-rimpel Diamantbehandeling (90') – € 95

Diamonds are for ever … en uw schoonheid?
Omdat Bernard Cassière alleen het beste wil voor uw huid kunt u nu de  ETERN-I-T anti-rimpel Diamantbehandeling ontdekken in uw BC Instituut.
Met zorg ontwikkeld als een juweel, werd deze lijn verrijkt met diamantpoeder en extract van witte parels om de kwaliteit en de glans van uw teint te verbeteren…
Met dit ritueel van 1u30’ zal uw ervaren BC schoonheidsspecialist de totale schoonheid van uw gelaat en meer (armen, décolleté) onder handen nemen. Deze behandeling bestrijdt doeltreffend rimpeltjes en kraaienpootjes, verlies van stevigheid en pigmentatievlekken.
De anti-rimpel/verstevigende modelage wordt uitgevoerd met behulp van de Massageparels, een revolutionaire massagetool die zorgt voor een volledig nieuwe ervaring en maximale ontspanning.
Daardoor is deze behandeling niet alleen een doeltreffende anti-rimpel behandeling maar een totale belevenis van welzijn!

 

Men (60') – € 60

Een verzorging op maat voor mannen. Het geavanceerd onderzoek van Sothys heeft vulkaansteen geselecteerd vanwege zijn rijkdom aan magnesium om de mannenhuid een boost te geven en te ontgiften.

 

Hydrabrasiebehandeling (60') – € 75

Algemeen geldt dat een goede verzorging van de huid gepaard gaat met het regelmatig verwijderen van dode huidcellen. Dit kan elke persoon zelf met een peeling of scrub, maar exfoliatie wordt ook aangeraden om specifieke huidcondities aan te pakken.
De voordelen zijn groot, de resultaten fantastisch!
Onzuivere huid – vale huid – anti-ageing – zwarte punten – deshydratatie – pigmentvlekken – lijntjes en rimpels – verstopte poriën – zonbeschadigde huid.

 

Oogcontour patch (15') – € 12

Deze patch bevat extracten van korenbloem en vitaminen om uw ogen in alle zachtheid te verwennen en hun schoonheid te onthullen. Een gistextract werkt direct in op de donkere cirkels en geeft een energieboost aan de oogcontour. Enkel in combinatie met een gelaatsverzorging.