Lichaamsverzorging

 

Droom in Polynesië (90') – €80

Droom weg in Polynesië dankzij de extracten van vanille & monoï rechtstreeks uit Tahiti…

 

Monoï (« geparfumeerde » of « heilige olie », Mono’i in het Tahitiaans) is een schoonheidsproduct dat door de inwoners van de Polynesische eilanden dagelijks gebruikt wordt. Dit heeft een ontspannend effect en hydraterende en beschermende eigenschappen. Het extract van vanille de Tahiti wordt gebruikt om de natuurlijke bescherming van de huid te versterken dankzij de krachtige anti-radicalaire werking, maar uiteraard ook voor zijn heerlijk zoet parfum.

 


Ontspannen in Lapland – Honing (90') – €80

Wentel u in zachtheid, zoals in een cocon, dankzij deze verzorging op basis van herstellende honing…

 

Honing maakt deel uit van de voedingsstoffen die reeds altijd bestaan hebben. Reeds voor de mens verantwoordelijk was voor de fabricatie van kassen, werd de honing rechtstreeks uit de natuur gehaald. Dit voedingsmiddel vergezelde de oudste bevolkingen bij hun evolutie, en ten allertijde werd het als een symbool van rijkdom gezien; de godenvloeistof. In alle culturen werd honing gezien als een waar « levenselixir »!

Al eeuwenlang wordt honing gezien als een sleutelement voor de schoonheid van de huid. Economisch en natuurlijk, rijk aan minerale zouten en vitamines A, B en C. honing is ook ontstekingswerend en tonifiërend en bevat talrijke eigenschappen : littekenherstellend, antioxydant, kalmerend, hydraterend, revitaliserend. Werkt niet alleen voedend, maar geeft ook terug éclat aan de huid

Rugmassage (30') - €35

Heerlijke verwennerij voor uw rug en schouders.

Hot Stone massage (90') - €90

Hot stone therapie is een warmte massage. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie.

Herbalanceringsmassage (60')- €65

Een zachte en langzame massage die van oorsprong ontwikkeld is voor mensen met kanker. Maar ook kinderen met ADHD, zwangere vrouwen en mensen met chronische pijn zoals CVS, fibromyalgie, reuma, artrose, dementie of emotionele blookages hebben baat bij deze rustgevende massage. Ook mensen zonder fysieke pijn kunnen genieten van deze zachte massage omdat het uw lichaam weer in alnas brengt. Een aanrader voor iedereen.

Verzorging voor vermoeide en zware benen (60') - €55

Last van zware benen? Ontdek deze drainerende behandeling op basis van extract van wasabi en gember, ideaal voor lichte en mooie benen.