• Welkom bij Esthetiek Kim! Ben je op zoek naar een geschenkje of iets om jezelf mee te verwennen? Ik help je graag op weg ...

Foundation

High Performance Lifting Foundation

Deze foundation met lifting effect heeft een lichte, crèmeuze textuur die samensmelt met de huid en een natuurlijk, stralend resultaat geeft. Hyaluronzuur en gouddeeltjes hebben een liftend en hydraterend effect. Polysilikon-11 zorgt voor een super aangename en zijdezachte afwerking. Vitamine E en UV-filter beschermen de huid. Geschikt voor elke type huid, in het bijzonder voor mature en vermoeide huid.

Mineral Powder Foundation

De Artdeco Mineral Powder Foundation biedt de perfecte combinatie van klassiek make-up en matterend poeder. Het losse poeder heeft een goed dekkend vermogen en een zijdeachtige matte afwerking. Het vervolmaakt en verzacht de teint, waardoor de huid een zeer natuurlijke, frisse en stralende uitstraling krijgt. Artdeco heeft het positieve effect van mineralen in de mineralencollectie gebruikt voor make-up, oogschaduw en dergelijke. Zo is de Artdeco Mineral Powder Foundation verrijkt met zink en magnesium en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. De matte afwerking is perfect voor de gemengde en vette huid, zodat het losse poeder kan worden gebruikt voor alle huidtypen. Het heeft geen talk, olie en was en is daarom bijzonder aangenaam en gemakkelijk te dragen. De toevoeging van titaandioxide en zinkoxide biedt een natuurlijke bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Deze kunnen ook de gevoelige gezichtshuid in het dagelijks leven beschadigen en vroegtijdige veroudering van de huid bevorderen. De formule heeft ook geen parfum, waardoor een zeer natuurlijk draaggevoel wordt gecreëerd. Het losse poeder wordt aangebracht met de Artdeco Brush for Mineral Powder Foundation, een Kabuki-borstel, zeer dun en in cirkelvormige bewegingen. Het is mogelijk om vanaf de buitenrand van het gelaat naar binnen te werken tot de gewenste dekkracht is bereikt.

High Definition

Deze foundation perfectioneert de teint en zorgt voor een moderne "nude" afwerking. De foundation combineert tegenstellingen: ultralicht maar romig, onzichtbaar maar dekkend, onmerkbaar maar perfect. De High Performing Pigments Technology verzekert uitstekende prestaties, ultieme intensiteit en bijzondere helderheid. Dankzij deze technologie heeft de make-up een zeer heldere kleur, verdonkert het niet en lijkt de teint volmaakt, fris en stralend. Drie verschillende types Hyaluronzuur hydrateren, Altviool-Tricolor extract voedt en Panthenol en Vitamine A en E ondersteunen de huid. Geschikt voor de gevoelige huid.