• Welkom bij Esthetiek Kim! Ben je op zoek naar een geschenkje of iets om jezelf mee te verwennen? Ik help je graag op weg ...

Foundation

Mineral Powder Foundation

De Artdeco Mineral Powder Foundation biedt de perfecte combinatie van klassiek make-up en matterend poeder. Het losse poeder heeft een goed dekkend vermogen en een zijdeachtige matte afwerking. Het vervolmaakt en verzacht de teint, waardoor de huid een zeer natuurlijke, frisse en stralende uitstraling krijgt. Artdeco heeft het positieve effect van mineralen in de mineralencollectie gebruikt voor make-up, oogschaduw en dergelijke. Zo is de Artdeco Mineral Powder Foundation verrijkt met zink en magnesium en daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid. De matte afwerking is perfect voor de gemengde en vette huid, zodat het losse poeder kan worden gebruikt voor alle huidtypen. Het heeft geen talk, olie en was en is daarom bijzonder aangenaam en gemakkelijk te dragen. De toevoeging van titaandioxide en zinkoxide biedt een natuurlijke bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Deze kunnen ook de gevoelige gezichtshuid in het dagelijks leven beschadigen en vroegtijdige veroudering van de huid bevorderen. De formule heeft ook geen parfum, waardoor een zeer natuurlijk draaggevoel wordt gecreëerd. Het losse poeder wordt aangebracht met de Artdeco Brush for Mineral Powder Foundation, een Kabuki-borstel, zeer dun en in cirkelvormige bewegingen. Het is mogelijk om vanaf de buitenrand van het gelaat naar binnen te werken tot de gewenste dekkracht is bereikt.

Perfect Teint Foundation

Artdeco Perfect Teint Foundation is een hydraterende foundation voor een natuurlijke teint. De lichte textuur biedt een medium tot hoge dekking, zonder het 'masker' effect. Fijne poederdeeltjes matteren de huid, voor een frisse, matte finish. De foundation blijft urenlang zitten en voelt prettig aan.