• Welkom bij Esthetiek Kim! Ben je op zoek naar een geschenkje of iets om jezelf mee te verwennen? Ik help je graag op weg ...

Lichaam

NIEUW - Exotische verwennerij in het Amazonewoud
Wilde mango & cupuaçuboter !

Laat u vervoeren naar het hart van de geheime Ameridienne jungle
en ontdek de weldaden van wilde Mango en Cupuaçuboter …

De wilde mangoboter zorgt voor een uitmuntende hydratatie, versoepelt en verzacht de huid. De Cupuaçuboter zorgt voor een intense en langdurige hydratatie, voedt en verzacht de huid, en laat deze superzacht aanvoelen.  

Silhouette gamma - Ananas!

Het is een breed gedeelde vaststelling: onze ongezonde levensstijl door junkfood en gebrek aan beweging zorgen voor storingen, die verantwoordelijk zijn voor de opeenhoping van vetten in specifieke zones.

Dankzij de expertise in formulering heeft Bernard Cassière het beste van natuurlijke actieve bestanddelen gecombineerd in nieuwe formules die aangepast zijn aan elke behoefte. Of het nu gaat om het sublimeren van het silhouet of het verlichten van het onaangename gevoel van zware benen, Bernard Cassière heeft de oplossing, in het teken van de tropen!

Ontspannen in Lapland - Honing

Wentel u in zachtheid, zoals in een cocon, dankzij deze verzorging op basis van herstellende honing…


Honing maakt deel uit van de voedingsstoffen die reeds altijd bestaan hebben. Reeds voor de mens verantwoordelijk was voor de fabricatie van kassen, werd de honing rechtstreeks uit de natuur gehaald. Dit voedingsmiddel vergezelde de oudste bevolkingen bij hun evolutie, en ten allertijde werd het als een symbool van rijkdom gezien; de godenvloeistof. In alle culturen werd honing gezien als een waar « levenselixir »!

Al eeuwenlang wordt honing gezien als een sleutelement voor de schoonheid van de huid. Economisch en natuurlijk, rijk aan minerale zouten en vitamines A, B en C. honing is ook ontstekingswerend en tonifiërend en bevat talrijke eigenschappen : littekenherstellend, antioxydant, kalmerend, hydraterend, revitaliserend. Werkt niet alleen voedend, maar geeft ook terug éclat aan de huid.