• Welkom bij Esthetiek Kim! Ben je op zoek naar een geschenkje of iets om jezelf mee te verwennen? Ik help je graag op weg ...

Ogen - Korenbloem

Op basis van Korenbloem!

De oogcontour is de meest gevoelige zone van het gezicht : de huid is zeer fijn en gevoelig aan verschillende invloeden van buiten(weersomstandigheden,vervuiling,..) en van binnenaf (vrije radicalen,..). Daardoor is dit de zone die ook eerst geraakt wordt door deshydratatie en die het eerst tekenen van huidveroudering vertoont. Lijntjes en rimpeltjes worden hier sneller zichtbaar, eveneens kunnen er expressierimpeltjes ontstaan.

Dit is dan ook de reden waarom Bernard Cassière zijn concept in verkoop en cabine op basis van korenbloem ontwikkeld heeft.

Waarom korenbloem ?
Korenbloem staat bekend om het behandelen van oogproblemen, om zijn kalmerende, verzachtende en adstringerende werking. Onze grootmoeders en moeders gebruikten het om vermoeide ogen te laten ontzwellen en rusten.

Korenbloem is rijk aan flavonoïden, anti-oxydanten van de familie van de polyfenolen (bekend om de tekenen van huidveroudering te bestrijden.